”Those days I just wanna hang all day in my hammock and just let my feelings chill with me in silence, next to my thoughts who rushes like an ocean…’

Ken je die dagen? Dat er zoveel om je heen gebeurt, je zo hard je best doet om al die ballen omhoog te houden omdat je ervan overtuigd bent dat iedereen dat doet? Nou ik dus wel. Soms is geluk voor mij meer dan alleen een glimlach op mijn gezicht, maar is het juist de rust in mijn hoofd wat mij zo gelukkig maakt. Want man die rust die is soms zo lekker.

Na nu weer te mogen werken, weer volop mezelf mogen laten zien wat ik allemaal wel en niet kan kan ik volop genieten dat ik weer 40 uur aan het werken ben. Genieten zal je denken? Nou ja zeker want hallo zeg bijna 3 jaar thuis zitten, tegen de muren aan te kijken, elke serie bijna gezien te hebben, klaar zitten om bij tommy teleshopping shit te gaan kopen.. geloof me dan zit je echt te lang thuis hoor…. Maar nu met werk weken van 40 uur en nu op de bank te zitten merk ik dat ik het onwijs mis.

Op de bank denk je om half 2 s middags… Ja… Wat mijn grootste pluspunt maar ook mijn grootste valkuil is,is alles te willen geven wat ik kan aan iedereen om mij heen. En dan heb ik voor de dingen die ik zelf wel het belangrijkste vind soms het minste aandacht.. En waar ik al helemaal geen aandacht heb is voor mezelf.. Me Coach zou gezegd hebben: En, wat ga je deze week voor jezelf doen? Nou… ehh,… tja.. voor mezelf zei je? Ach werken dat vind ik zelf heel leuk, koken vind ik ook heel leuk. Ik zie haar zo zitten schuddend met d’r hoofd.. En wat ga je nu echt echt voor jezelf doen zonder dat je er andere blij mee hoeft te maken of rekening ermee moet houden…. Tja eehm Niks man..

Zo ook afgelopen week de reden dat ik nu een dagje thuis ben. Na een goeie, gezellige week op het werk te hebben gehad, meegedraaid op kantoor, snel naar huis en de honden naar een oom brengen voor logeren en zelf slapen want de volgende dag moesten we door naar een super leuk theme party van een schat van een vriendin. Daar een goeie tijd gehad en daar te mogen slapen, hup in het treintje naar een goeie vriend waar ik er voor wilde zijn! En toen naar huis met de trein en dan eigenlijk gelijk naar bed…dusss hoe was jou weekend…..

JA het was druk maar het was allemaal zo nodig… En dan de volgende dag op het werk het lichamelijk maar ook mentaal niet meer kunnen redden, omdat sommige dingen z’n onwijs veel impact hebben dat je gewoon even niet meer kan…Maar herken je dat ook? dat je nou geen moment echt echt voor jezelf hebt? Mijn lichaam geeft dat altijd perfect aan als ik mezelf weer eens voor bij loop.. Het stopt gewoon, het valt letterlijk in slaap, huil je alle emoties, alles moeheid eruit en dan is het typisch mij om te zeggen morgen kom ik gewoon weer werken hoor! Dus nu zit ik hier op de bank bij te komen van alle chaos die soms maar door gaat in mijn hoofd. Soms denk je na een burn-out dat je het allemaal wel weer aankan en word je soms door een harde les weer terug geroepen.

Dus voor nu even plaatst op de pas mevrouw, and thank me later…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s