Liefde overwint alles!

Afgelopen vrijdag hebben manlief en ik dezelfde tattoeage gezet. Tattoeages..? Ja mensen die mij kennen weten dat ik al een paar tattoeages heb en manlief 1. We zijn alleen ook altijd op zoek geweest naar een soort verbinding. We waren opzoek naar een tattoeage die los maar ook samen geweldig was! Samen omdat het krachtiger en specialer is en ook apart omdat het ook op ons leven ieder apart past. We zijn zelf niet zo van elkaars namen of trouwdatums… Na een tijd gezocht te hebben kwamen we deze mooie betekenis tegen! Dit was hem! Omdat wij zelf geloven dat liefde overwint! Om ons heen zie je zoveel dingen waaruit eindelijk blijkt Liefde Overwint Alles. 

Laatst toen we zelf een moeilijke periode hadden, onze kleine jongen verloren en de specialisten zeiden:” Dit is een punt waarop veel huwelijken niet meer gaan werken.” Hebben wij altijd gezegd Liefde overwint. We zijn getrouwd omdat een van de redenen is dat we geloven dat Liefde overwint. 

Maar het kan op zoveel verschillende manieren! Het geloof bijvoorbeeld! In bijna elk geloof staat liefde in de top 3. In ons geloof(christelijk) is Gods liefde onverwinnelijke! Ook dat ervaren we steeds weer opnieuw! Maar ook mensen die om elkaar geven! 

Maar deel ook je liefde uit, laat de ander voelen. Wees een lichtpuntje! Door je liefde die je aan mensen om je heen geeft kan voor hun overwinning geven! Onverwinnen dingen in hun leven, wees daar en maak tijd voor ze. Zoveel als je kan!!

In deze barre wereld is liefde een van de meest belangrijke zaken. Als je om je heen kijkt zie je zoveel leed. Vraag ik me soms af: Where is the love! 

So please! Let’s Find it and give to the people around you.. Geef je glimlach aan de wereld! Je liefde aan je naasten! Geef complimentjes, en geef aan andere wat je kan! Want uiteindelijk: Amore Vincit Omnia! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s