‘Life is better with…’ 
Dat zinnetje kent iedereen vast wel… toch? afgelopen week hoorde ik dat zinnetje dus ik dacht ik ga daar maar eens een reeks over maken… Dus bij deze deel 1 van een reeks waarvan ik nog niet weer hoelang die gaat duren :P. Life is better with my best friend… en gelukkig heb ik een geweldige vriendin.
Ons verhaal begon eigenlijk toen mijn beste vriend een vriendin van school meenam. Ik was geïnteresseerd en we kwamen aan de praat en uiteindelijk hebben we nummers uitgewisseld en zo kwamen we aan de praat en de sms. Ook zij was net als ik een verwoed schrijfster van gedachten en dit schreef zij pak m beet 3/4 jaar terug: 

“We changed numbers, and got talking a lot on whatsapp. And we shared our story, not every single detail but we shared a lot. I was gaining her trust and so was she gaining my trust.
I got to know her and a lot about her life and decided that she was a terrific friend, who I could trust. We had a lot of fun, and serious talks. And it was and still is so good.”

En dat is het nog steeds! We spreken elkaar nog steeds evenveel, maar we hadden ook wilde plannen zoals wij dar altijd hebben: 

” So we want to go to the Philippines together so we can help some beautiful kids who are lonely and the victims of terrible things”

Helaas gooide mijn burn out hier zoveel roet in t eten was dat je niet eens meer kon eten. Met pijn in mijn /haar hart namen we afscheid eind december van elkaar in de kliniek! Wat was het ongelooflijk moeilijk om haar onze droom te laten najagen! Maar wat was het fijn dat ze me in mijn geheel traject zo geweldig had geholpen! 

En zo ging er een half jaar voorbij…
Toen ze terugkwam was ik uit de kliniek, was ik verloofd en woonde ik samen. Nou die veranderingen hebben we geweten maar vooral gevoeld in onze vriendschap! Na een moeilijke tijd, veel tegen elkaar aangelopen te zijn is er toch een geweldige vriendschap uitgekomen van ruim 5 jaar alweer! 

Van afspreken in Utrecht, naar uiteten in Nieuwegein, en weekendjes in Vlissingen( waar jij ons weer eens in de verkeerde richting stuurde en ik gewoon met al me spullen een kwartier moest lopen terwijl de vorige bushalte vóór.. ik herhaal vóór ons hotel stopte!!). Zo was je ook mijn maid of honor en heb je me mede geweldige bruiloft bezorgt… en omdat we beiden evenveel van reizen houden hebben we afgelopen jaar onze traditie gezet met een citytrip naar Milaan! Want ja jij bent toch wel een van de weinige met wie ik/en jij met mij op vakantie kan! 
Jij maakte het natuurlijk weer rete spannend of je wel mee mocht ivm je grote operatie die je had gehad.. maar met je eigenwijze kop, mijn bemoeizucht dat je wel rustig aan zou doen en je je pillen zou nemen gingen we toch opweg naar Milaan! 
Het begon goed maar niet heus.. door verkeerd geïnformeerd te zijn waren we €100,- instant kwijt.. maar we zaten toch wel mooi in t vliegtuig! Daar aangekomen op zoek in een te ingewikkeld treinstation toch ons station Bignami gevonden. En toen na een paar straatjes waren we in ons 4 sterren hotel! Wat was het geweldig he! 

We hadden heerlijk weer. Hebben sushi van een lopende band gegeten, ijs gehaald, heerlijke gekke foto’s gemaakt… maar ook door foto’s maken een vrouw so so close voor d’r gezicht geslagen, bijna een Chinese vrouw achter ons aangehad( want ja deze neger wilde alleen maar aangeven dat een selfie maken niet lukte als je t snoertje niet inplugde in de selfiestick) maar goed. Daarna ook nog eruit gegooid worden op blijkbaar het eindstation van de tram… Overal was het een geweldige vakantie samen! 
En daarom gaan we ons bijna 6 jaar jubileum+ eindelijk jou 21se verjaardag vieren met een citytrip naar Praag! Weer een Bucketlist afstrepen want we gaan niet zomaar naar Praag maar we gaan IN December! Winterwonderland Praag😻😻✨✨✨❄️❄️❄️ 

Maar ook wilde ik nog even kwijt: 

” Ik zou je zo graag een medaille willen geven of de grootste gouden toffee. Als je een eerste prijs kan winnen gun ik jou er twee. Je hebt een geweldig plekje in de loop der jaren bij mij verdiend. De allereerste plek voor de beste vriendin!”

Oke en nou genoeg geklef gedoe kreng… spreek je later keind….😂😂

2 gedachtes over “

  1. Hahaha wat ben je toch een lieverd! Zit dit momenteel te lezen in de trein met een glimlach van oor tot oor. Wat hebben we toch veel meegemaakt en ik heb het idee dat we elkaar met t jaar gekker maken 😂. Wat een liefde voor jou meid. Ben ontzettend dankbaar voor jou als m’n beste bitch! Tranen gelachen en onnozel gedaan. Ik kijk met vreugde terug op afgelopen 6 jaar en kan alleen maar hopen dat de komende jaren nog gezelliger en gekker mogen worden! En die trofee die delen we door twee! Want hé ook jij bent een kneiter sterke en gezellige vriendin! ❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s