Deze morgen dacht ik letterlijk bij mezelf: I wish sometimes I woke up with Amnesia!

Ja, ik hoor je denken maar waarom want geheugenverlies is echt drie keer niks. Nou op die manier bedoel ik het ook helemaal niet.. maar zou jij het niet wat vinden om gewoon wakker te worden.. paar nachten uit je herinneringen zijn? 

Afgelopen vrijdag middag ben ik vanuit een vermoeidheid in een paniekaanval belang en elkaar gezakt. Helaas daardoor ook in het ziekenhuis beland.. want het ging gewoon niet zo goed als ik dacht.. maar weet je wat het gekke is? Twee a drie jaar geleden had ik dagelijks last van paniek aanvallen! Omdat ik dingen niet op een rij kreeg… 

Maar dat was dit keer niet het geval, mijn hoofd was juist goed op orde.. t enige wat tegen werkte was mijn lichaam. Door ziek zijn ben ik wel moe maar ja ik had de griep dus wat wil je dan? Maar dit was erger… vrijdag had ik een goeie ochtend. Heerlijk het haar gedaan van me beste vriendin voor de bruiloft van haar broer! En toen kwam ik thuis en heb ik alleen maar geslapen totdat ik op wilde staan en letterlijk door me knieën zakte. Later werd ik wakker toen er inmiddels al een ambulance broeder was.. of we toch maar naar t ziekenhuis konden gaan.. even in de gaten houden en voor ik t wist lag ik daar in bed…

En nu lig ik dan in bed, slapen slapen slapen. Gelukkig mocht ik na de laatste Check up vanmiddag verplaatsen naar me eigen bed. Maar ook thuis voel je je een zoutzak.. tenminste me lichaam. Want me hoofd draait op volle toeren, dit nog even plannen en dit nog even..  en dan gaat de frustratie komen! 

Want het gaat gewoon goed, tuurlijk zijn er dingen die me uit mijn evenwicht maar daar heb ik geleerd om mee te dealen. Ik geef aan als ik t niet meer kan, of als het teveel is en al helemaal vaker NEE zeggen als het gewoon niet kan. Maar daarin tegen heb ik zoveel onwijs mooie dingen; ik heb onwijs leuk werk waar ik zoveel energie uithaal! Een geweldige man, lieve familie en weet ik het allemaal niet.. maar toen zei de dokter dit: “ Door dat je zoveel rent voor andere, ren je jezelf voorbij.” En… ik ga er nog leuk tegenin van.. ja maar weer hoeveel ik voor mijn doen aan mezelf denk.. dat vind ik zelfs vermoeiend.. maar je lichaam stopt niet vanzelf. Maar toen ze hoorde dat ik burn out had gehad zei ze: “ Oh, maar dit komt altijd terug hoor.. beetje begin van een burn out. Dus kan gebeuren dat t misschien even tegen zit, wen er maar aan maar wil je ander iets slikken voor rust ook lichamelijk…” Oh ways nou bedankt hoor wijffie. Dat stelt me zo ontzettend gerust.. NOT.. dus ik er lekker tegen aan: “En ${*]$ NO, ik heb die drie jaar depressie en burn out allemaal gered zonder ook maar een pil aangeraakt te hebben daarvoor.. So no!” Maar dat laat me wel nadenken..

Terwijl ik vandaag alleen maar op bed heb gelezen kwam ik deze tekst tegen: “Warme mensen laten mensen nooit in de kou staan.”  En toen ging het balletje rollen. Ik legde hem voor aan een vriendin en ze zei: “ Zill, jij hebt een mega warm huis en hart.. en de deur maak je altijd open om mensen warmte te geven en binnen te laten. Maar als er niemand meer bij kan eigenlijk dan ga je zelf buiten staan in de kou..” 

Nou goedendag daar werd opeens de rommelige 1000 puzzelstuk in ene keer een puzzel… Terwijl mijn hart groot genoeg en zeer zeker ook blijft word het tijd dat ik mezelf ook naar binnen haal.. ik sluit netjes de deur als ik mensen binnen laat alleen vergeet mezelf dus… weer een les geleerd.. 

Maar op mijn titel terug te komen..  I wish sometimes I woke up with Amnesia! Het is ten eerste een mega mooi lied! Maar dat zinnetje bleef me zo achtervolgen.. want ja dit is een avond wat ik niet nog eens wil beleven! Want ik kan dit.. luieren tot de max…. en manlief helpt me daar t beste bij❤️✨💎

https://youtu.be/DCCJCILiX3o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s