Of er nog meer in zit dan dit, is geen vraag want… Het gaat nooit beter worden dan vandaag🎶

Paar weken geleden kreeg ik van een goede vriendin een apje of ik 31 oktober iets te doen had en of ik dan naar Amsterdam kwam. Ik gelijk in de agenda kijken en me eerste reactie was: “Ja op de bank liggen met gordijnen dicht, het is Halloween.. ik zei dus neeeee.. Nee Wollah(is Halloween omgedraaid) ik ga niks doen met Halloween en helemaal niet de stad in.” Gelukkig was dat ook niet het geval.. 

Want haar zus die ook een vriendin van mij is had een huiskamer concert gewonnen van Trijntje Oosterhuis en of ik ook wilde komen .. NATUURLIJK DAAR WIL IK BIJ ZIJN! 

Nu moet ik wel even wat uitleggen, deze dames gaan al jaren en jaren naar Trijntje en kennen haar ook dus toen ik nog met me vriendin werkte hoorde ik altijd veel! Maar nu mocht ik ik er dus ook bij zijn! 

Nou gelukkig mocht ik lekker blijven slapen dus hebben we maar gelijk een leuke middagje voor geplakt… Na gewoon 3x me aansluiting gemist te hebben omdat bij de eerste trein de machinist gewoon 20 minuten te laat was…. was ik dan toch eindelijk in Amsterdam aangekomen! Lekker bijkletsen en heerlijk gegeten. Ondertussen was zuslief van haar ook aangeschoven die woont twee verdiepingen beneden dus is lekker makkelijk en dat is nou niet z’n keukenprinses hahah… 

Nou toen was het de laatste spulletje klaar zetten en toen kwamen er beetje bij beetje iedereen binnen gedruppeld. Eentje had zelfs een paniek aanval gehad waarvan mijn wenkbrauwen tot achter me haargrens schoven, zo verbaast was ik.. is echt heel leuk hoor maar al dat hysterische gedoe kan ik dan zo slecht tegen dat ik dan gewoon  sarcastisch word. Zijn dan ook wel fans maar Go pro hier en een Go pro daar… Is mij net teveel dan hahah, ik ben z’n persoon die lekker in de keuken gaat staan lekker in een hoekje en alles observeert en geniet. 

Daar was het moment dat Trijntje aankwam, nog even de make up bijwerken en dan ging ze beginnen. En wauw wat een stem, ik wist dat ze een lekkere stem had en dat waardeer ik al jaren maar nu ik haar zo intiem en klein heb horen zingen zonder teveel poespas ben ik om! Wat een powervrouw, maar vooral wat een stem! Na heerlijk meegezongen te hebben kwam er opeens een prachtig mooi lied voor/ over haar kleine dochter waar ik kippenvel over moe lijf kreeg en tranen in me ogen. Zeker een aanrader. Het lied heet: Voor haar. Na daarna nog heerlijk liedjes gehoord. En nog gepraat met elkaar en Trijntje was het alweer afgelopen. 

Na opgeruimd te hebben en nog paar bakkies thee gedaan te hebben met de zussen was het om kwart over 1 toch wel echt tijd om ons in de lift te gooien en boven het bed op te zoeken en heerlijk te slapen..

Nu thuis lekker op de bank thuis na te genieten van een geweldige avond en nieuwe ervaring rijker(vooral ook die nachtrust op een heerlijk officieel swisse sense bed was de perfecte afsluiter!)

Dus Lieve Trijntje maar vooral lieve dames van Van klei onwijs bedankt voor de geweldige ervaring en mooie avond. Om nog even in de sfeer te blijven:

Het kon niet beter worden dan dit🎶


Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s