Ken je dat gevoel dat je denk: Yes ik ga uitslapen en verder zo lang, lang, laaaaaang mogelijk in mijn bed blijven liggen….

Nou sinds ik een vaste tijd voor de Decapeptyl en Menopur heb ging dus om 10uur mijn wekkertje met deze mededeling:

Super fijn ook zo wakker worden dit…. Nou not dus!! Wat mij opvalt is dat ik gewoon 5 a 10 minuten bezig ben om de Menopur überhaupt spuitklaar te maken. Hebben jullie daar geen last van gehad? Maar goed alles bij elkaar gezocht kan ik beginnen met voor bereiden.

Na alles klaar te hebben is ’t dan weer tijd om daadwerkelijk te prikken. Ik moet zeggen door al ’t prikken van afgelopen weken is mijn huid toch steeds stugger en blauwer aan ’t worden, of te wel gewoon kut dus. Waar prikken jullie? Ik prik in mijn buik, ik merk dat hoe meer ik aan ’t spuiten ben dat voor mijn buik en botsten aan ’t groeien zijn, je weet wel van Di E pompjes als je ballonnen opblaast zo voelt het soms haha!

Ook is ’t toch altijd gek gevoel als ik op ’t werk moet prikken, ik heb een Collegaatje die me onwijs goed helpt met voorbereiden want prikken doe ik echt zelf!

Maar fijn als er iemand bij is, omdat ik toch soms nogal klungelig ben(door de medicatie)en dan heb ik gelijk paar mood swing te pakken. Maar is toch een dingetje als middenin een meeting je opeens je wekker knoerthard hoort gaan. Gelukkig is mijn werk meer dan supportive en heb ik alle ruimte om even mijn gang te gaan!

Maar voor vandaag is het me weer gelukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s