Who you kissing on New Years Eve this Year?’                                                        Me:’I’m kissing 2017 Goodbye!’ 

Veel mensen hoor je tegenwoordig de balans opmaken. Laatste week en laatste paar dagen van het jaar 2017 gaan van start. Gek hoe snel een jaar soms kan omvliegen. 

2017, wat ben je toch voorbij gevlogen, maar wat was je toch bewogen,      2017, zo zorgde je voor ons beiden voor een baan, waar we beiden met promotie omhoog zijn gegaan.        2017, jaar met veel tranen maar ook veel gelachen, een jaar wat ons niet zomaar kon vernachelen.

Het is bijzonder als ik terug naar het begin van dit jaar waar we alle twee nog werkloos thuis zaten, alles waren we zat, soms ’t leven, elkaar soms, de honden, de mensen om ons heen. We hebben mensen gedag moet zeggen omdat wij met hun en zij niet met onze situatie om konden gaan.

Het was ook de tijd dat we de dappere stap namen om na Senn weer door te gaan met ons ziekenhuis traject. Waar we behoorlijk veel extra stress van kregen, waar teleurstelling op teleurstelling volgde en we nu volop in onze volgende traject zitten. Maar ook waar we de hoop op een mini us niet opgeven omdat het onze grootste wens is. 

Het jaar waar we 3x van auto moesten wisselen, waar hondje lief onwijs ziek werd maar ook waar we in zak en as zaten omdat het moeilijk was rond te komen zonder een baan. 

Maar opeens ging het ons voor de wind, manlief kreeg een baan waarbij hij zijn hart kon ophalen. In februari werkt hij een jaar en kans op vast contract is groot, ook ik heb een baan en ook ik mag in me handjes klappen! We gaan beiden met een volle promotie het nieuwe jaar in!

We onwijs veel nieuwe mensen mochten leren kennen en beiden mochten ervaren wat echte vriendschap inhoud. Waarin manlief met z’n broer een road trip ging houden en ik met me beste vriendinnetje 2x een stedentrip hebben gedaan. Milaan wat was je mooi, zomers en druk en Praag wat was je onwijs mooi, koud en geweldig(that soldier Tho😍)

We zijn er klaar voor om 2017 achter ons te laten, de bergentoppen te beklimmen en te genieten van alle mensen en al het goeds wat voor ons ligt!

Wij wensen jullie een onwijs mooi, lief, gezegend, gezond, gezellig, gek, Amazing 2018 toe!

Betoverende lichtjes, zetten om 12uur de tijd even stil. Vol geluk ons glas heffend naar de sterren en iedereen die je niet missen wil.

Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s