I never forget, the way that I felt when I met you first. Nothing was Said but it was there in the smile. I Said hello, you Said hello, and we talked for a while. This is so natural, this is so magical.

YOU, you bring me luck, all my life has Changed so much. When I nearly giving up, You brought me luck.

Afgelopen jaar hebben manlief en ik ons zelf als Lucky mogen bestempelen. We kregen mensen om ons heen waar we zo gelukkig van worden. Zo heb ik op me werk veel nieuwe collega’s die vrienden zijn geworden!

Het mooie daaraan vind is dat ze ook manlief in de armen hebben gesloten, zijn appeltaarten zijn erg gewild en zijn aanwezigheid gelukkig ook😋. Ik heb erg geleerd afgelopen tijd dat elkaar lang kennen helemaal geen must is voor een vriendschap. Zo heb ik op ’t werk 3 vrouwen waar Ik een olijk kwartet mee vorm. Waar we naar elkaar omzien, op elkaar letten maar vooral ook onwijs veel grappen en liefde rond smijten naar elkaar.

Een ander Collegaatje die hetzelfde doorgaat als wat ik in me burn out heb gehad, waar ik onwijs mooie gesprekken heb en we elkaar kunnen helpen. Maar ook een collega waar ik onwijs mee gek kan doen en die gewoon een uur te laat komt bij ons kerstdiner. Een andere heer die altijd voor ons klaar staat en ook uitkijkt voor ons.

Maar ook de mensen al een tijdje met ons mee lopen, mij beste vriendinnetje waar we in Praag weer een nieuwe fase van onze vriendschap hebben ontdekt en die ik onwijs koester. Mijn beste vriend die een jaar weggeweest is als zendeling en weer terug is, waarin we elkaar weer meer gaan zien en onwijs blij ben weer koffie dates en ellen lange gesprekken te voeren. Onze lieve Tante met haar lieve vriend die ik tegenwoordig officieel oompie lief mag noemen. Maar ook onze beiden families, mijn ouders en broer en zus, en manlief zijn ouders en broers en zussen waar we mega veel steun van krijgen. maar ook onze lieve neefjes en nichtje. Wat een onwijze gelukkige oom en tante voelen wij ons als we hun weer even in de armen mogen sluiten♥️
Maar door jullie voelen wij ons zo gezegend met de mooie mensen om ons heen!

Daarin heb ik onwijs geleerd dat hoelang een vriendschap ook duurt, of die net begonnen is, of al jaren mee gaat het vanaf het begin zo goed kan voelen dat je een ’t een (h) echte vriendschap kan noemen.

YOU guys all brought us so much luck! ♥️

https://youtu.be/FSnkqcMJaCc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s