Je kent het wel, dat standaard zinnetje: ‘Maar vroeger of toen was ’t heel gewoon of waarom ging ’t toen zo en nu zo..’

Een oud klasgenootje van mij doet aan die handlettering en ik zag een geweldige plaat met: That was then, this is NOW. Het paste mooi op dat moment. Want die dag toen ik uiteten ging met manlief en me schoonbroertje zijn we langs Eleos gereden. Bizar, mijn ouwe kliniek.

De tijd waar ik mijn donkerste dagen letterlijk heb gespendeerd. Gek eigenlijk. Ik kan me nog onwijs veel herinneren maar het zal nooit zo erg zijn als dat ik had voorgesteld. Ik dacht dat ik er nog dagelijks aan zou denken maar nee! Ja het waren kut dagen(kak, poep, schijnt kan ook ja😂) én ja er waren dagen waarin ik in mijn grootste angst leefde, waar ik dagenlang huilde en mijn bed niet uitkwam.

Maar nu 3 jaar later, kan ik daar rond rijden en krijg ik nog wel even een angst en zweet momentje  en ja er zijn nog dingen waar ik tegen aanloop of waarmee ik nog onwijs moeilijk mee heb. Want het viel me niet mee om binnen 1 maand afscheid te moeten nemen van mijn geliefde opa, te moeten trouwen én toen te trouwen, het viel niet mee om afscheid te moeten nemen van ons kleine wondertje. En zo nu en dan valt het nog steeds niet mee. En lijkt alles wel een op mijn pad alleen maar te komen. Maar hé: dat was toen.. 

Nu ben ik getrouwd, ben ik sterk genoeg om dingen te overwinnen, heb ik een geweldig kans gekregen op mijn werk en heb ik grote veranderende stap gemaakt. Heb ik onwijs geweldige mensen om me heen, hebben we nieuwe kansen gekregen en nog meer vertrouwen dat er binnenkort een mini-us rondloopt,  maar boven dat alles heb ik vooral een geweldige God die mij altijd heeft geleid, zich over mij heeft ontfermt en altijd ervoor mij is!

Hij leerde mij: That was then, and this is NOW! Omkijken zie ik dat door de pijn heen Hij mij gedragen heeft en wetend dat wat komen gaat en nu op dit moment is het verwarmend en geeft het een veilig en geborgenheid dat Hij én alle geliefde mensen om ons heen er altijd zijn♥️

Deze tekening is gemaakt door Lotte verweij check haar Instagram voor nog meer geweldige tekeningen! 

https://www.instagram.com/lottevrwj/

Een gedachte over “

  1. Zo is het maar net moppie! Op de moeilijkste momenten liep hij niet naast je maar droeg hij jou! Trots op de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt, op wie je nu bent als persoon, de kracht die je telkens weer ergens vandaan weet te halen. Kanjer ben je! ❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s