Hormons are a bitch, and so are we 😈)

Dit kreeg ik als reactie laatst en dat zette me zo ontzettend aan ’t denken. Aan de ene kant gaf het me z’n oer gevoel.

Want ja deze dame kan zeker een bitch zijn, ook tegen hormonen… Maar het maakt je toch even een heldin in je eigen wereldje. Want het is soms zo moeilijk om alles maar te ondergaan, als een gewillig kind die eigenlijk niet mee wil!

Het moeilijke is dat ik nu al op schema loop met prikken dat de hormonen onwijs beginnen in te kicken. Zo kan ik letterlijk om elk zielig filmpje janken, word ik me toch een partijtje neiging op elke stomme zwangerschaps reclame, alsof die stelletje idioten het gewoon ruiken dat je zulke dingen niet wil zien. Man vlieg toch op met je clearblue testen. De prikken zijn oké, na 5 minuten heb ik er minder last van, maar des te erger word het er tegenop kijken. Het word iets wat moet wat makkelijk ging naar iets wat ik liever uitstel..

Toen we de lijst kregen van dingen waar je rekening mee moet houden stond extra drinken boven aan. Oh my lanta, ik degene die nooit aan m’n ‘normale’ tax komt moet ik  nu bijna het dubbelen naar binnen werken. Sinds ik op kantoor werk en de thee automaat te dichtbij is drink ik net iets meer dan ik normaal had moeten halen! Wat tot gevolg heeft dat ik beter the bathroomlady genoemt kan worden.

De misselijkheid en hoofdpijn zijn een bijkomend verschijnsel die ik de pan in kan hakken, helemaal omdat je gewoon op paracetamol niet goed reageert en al ’t zwaardere wat meestal hielp gewoon niet meer mag, dat je gewoon scheel kijkt van de hoofdpijn..

So hormons are a bitch. Dat is zeker te weten, en soms zou ik letterlijk het stokje er bij neer leggen blijven manlief en ik ons focussen op het mooie wat kan komen! So if you wanne be a bitch you hormons, you better hide for me😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s