Spetter, pieter, pater, lekker in het water,

Ga maar vast naar bed toe, ik komt een druppel later,
Spetter, pieter, pater, lekker in het water,
Ga maar vast naar bed toe, ik komt een druppel later,

Herman van Veen schreef ooit dit liedje en als ik ’t goed heb werd het gebruikt op mijn grijs gedraaide cassettebandje van Alfred Jadocus kwak.

Ik leerde het op een andere manier kennen door Jochem Meyer. Die dat als add’ er dat mega enthousiast zong😂

Maar over water gesproken. Vroeger hield ik onwijs veel van ons bad thuis. En nu ik in een kleiner huis woon en we geen bad hebben is ’t vaak improviseren. In het studentenhuis van manlief zette we meestal een fles op ’t afvoer putje maar dat kan nu helaas niet. We hebben wel al vaker beetje oké bakken gekocht waar ik net inpast met me onderlichaam en de rest bungelde er dan buiten.

We zijn al keer enthousiast wezen kijken naar een bad op de woonboulevard. Maar dan heb je alleen de badkuip maarja die moet dan aangesloten worden, afgewerkt worden etc etc. We hebben ’t wel geprobeerd of te kijken of ’t kan in ons oh zo kleine badkamertje. Maar dat hebben we maar op langer termijn geschoven. Want ’t liefst willen we natuurlijk een heerlijk ligbad etc etc. Als we heel af en toe nog een hotelletje boeken moet d’r ook gewoon een bad in zitten anders doen we ’t niet haha.

Maarja toen ik dus die punctie kreeg en ik niet een normaal in de douche kon staan kwam ik erachter dat de grootste opberg bak van de action groot genoeg is dat ik onderuit kan liggen! Nou toen heb ik manlief op pad gestuurd en kon ik heerlijk als kleintje er in! Ode aan ’t kleine leven!

Maar sinds ik zoveel pijn in m’n onderbuik en rug bleef houden was dit dus het beste wat me overkwam. Heerlijk badderen en nu heeft zelfs manlief zich overgegeven aan mijn “gekke ideeën” maar je moet ‘m zien genieten man! En als ter dan vraagt hoe ’t was.. Ja wel oké hoor…mannen 🙆🏿

Joe ik peer hem nog ff voordat ik me bedje in ga!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s