Zo stonden we twee jaar geleden.

Super koud in de morgen, het had gevroren en wel maar toch was ’t een van de mooiste ochtenden in februari. 17 februari 2016. Wat hadden we een moeilijke maand gehad. Opa overleden, verhuist én dan ook deze dag nog. Maar dit moest geweldig worden.

Wat hebben we veel commentaar gehad op onze plannen. Ik leerde manlief kennen via een dagingssite toen ik in de kliniek zat maar onze eerste date ging al snel van een weekendje Harderwijk en ’t bleef zo goed voelen dat we na 4 maanden samenwoonde.

Toen waren we eerst maar Harderwijk geweest en vandaar naar Katwijk. We hadden energie en liepen uren lang langs het strand. Van ’t een naar ’t andere avontuur en in oktober trouwden we voor de gemeente.

Gek eigenlijk hoe snel dat ging, kerst bij manlief z’n familie, oud en nieuw onwijs veel vuurwerk. Zo leerde we elkaar in snel trein vaart kennen.

Ups en downs en toen opeens was daar onze trouwdag ⚭! Geweldig! Manlief is paar dagen later jarig en zei de woensdag voor mijn verjaardag is het altijd zonnig. En ook dit jaar was dit zo. We stonden klaar en gingen in ons autootje eerst langs de begraafplaats. Eerst langs mijn opa en oma die ik al lang mis en daarna naar opa die nog geen maand ervoor was overleden.

Maar zodra we bij oma ook nog in ’t verzorgingshuis hadden opgezocht. (waar ik binnen liep en een rijtje oude vrouwtje op hun rollators op de gang kwamen) kon het feest beginnen. Van foto’s maken naar drie kwartier als bruidspaar te vroeg op de locatie te zijn konden we eindelijk iedereen zien.

Van mooie stukjes en gezellig met elkaar zijn naar een fantastische kerkdienst en een heerlijk dinner. Nadat mijn familie eerst los waren gegaan op de dansvloer kwam tot onze verbazing manlief z’n familie los. Hardcore festijn nummero 1! Van de oudste tot de jongste stonden ze te hakken een geweldig gezicht.

Wat kijken we toch terug naar een geweldige dag. En nu twee jaar later wat voor sommige pas twee jaar is maar eigenlijk ook alweer twee jaar. Want hoeveel mensen gaan wel niet uit elkaar na nog geen jaar getrouwd te zijn. Sommige families worden zo verscheurd erdoor! Dat wij samen vechten ervoor om er elk jaar weer bij te plakken en weer van elkaar te leren en genieten!

💖 H A P P Y A N N I V E R S A R Y💖

“Another Year to create precious memories togheter.
Another Year to discover New things and enjoy about each other.
Another Year to strengthen our marriage and define that forever.”
#happyanniversary #loveyou💖

Op naar nog meer mooie jaren! ♥️

Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s