Denk je eindelijk een echte vrije dag. Die zijn de laatste tijd toch zeldzaam.

Vol goeie moed stapte ik gister in bed met als plan rond 12uur keer wakker te worden en dan de hele dag rond te lopen in onesie. Nou nee.. Daar ging het dus als mis.

Manlief z’n wekker ging om half 6 en dan is ’t dus ook tegenwoordig gedaan met mijn uitslaap moment. Dus nukkig als ik ben bleef ik liggen totdat manlief weg was om te proberen schapen, kippen, koeien, palmbomen te tellen maar niks en niks hielp.

Want ze zijn tegenwoordig paar straten achter ons aan ’t heien en stenen metselen en kapot slaan dat ik constant een uit de maat klappende beat hoor. Mega kak dus. Gelukkig kon ik nog wel even genieten van de zon en onze hondjes.

Afgelopen week zou ik eindelijk weer een dag vrij hebben zonder gezeik, zonder werk zonder iemand om me heen. Maar voordat ’t überhaupt zover was… Waren mijn dagen al weer helemaal vol gepland. 🙄 daar ging ik.

Eerst langs de tandarts, gebit na 3 jaar weer eens “serieus” laten schoonmaken. Ik kan je een ding vertellen. Je word er toch prettig ongemakkelijk van als je de handen van de mondhygiënist rood ziet worden van ’t bloed uit jou mond.. Niet echt t perfecte uitzicht. En op een gegeven moment toen ik maar bleef vergaan van de pijn zei ze: “Zal ik er maar een verdoving in prikken.” nou nee bedankt hoor, dan hangt me bakkes helemaal scheef. Maar mevrouw had nog een andere optie. En dan was een gel verdoving. Nou dat was wel oké voor mij. En moment dat die gel mijn tandvlees aanraakte leek ’t wel als er letterlijk een lopend vuurtje begon te rennen. Kanonnen wat is dat een kut gevoel.

’t erge is nog dat ik daarna dus ook nog zelf m’n tanden moest poetsen. Holy tandpasta das kut. Alsof je een scrub krijgt op je blauwe plek. Niet oké.

Dat was dan afspraak nummer 1. Dan nog mijn paspoort ophalen. Want ja Egypte ligt buiten Europa en helaas was mijn paspoort al 3jaar!! Niet meer geldig. Dusja. Maar man man wat is Utrecht toch verschrikkelijk daarin. Eerst afspraak maken, dan scannen, dan naar de afdeling en dan wachten. Maak je een afspraak om kwart voor 1 en uiteindelijk word je 5 over 1 geholpen. Och och ik kan zo slecht tegen wachten. Maar uiteindelijk verliet ik met paspoort en wel het gemeentehuis. En was ’t tijd voor lunch met manlief.

Nadat daar mijn haar stuk in de fik vloog, ik snel kapper zocht die moest punten maar uiteindelijk 7cm er af knipte maakte me dag toch zo goed… NOT. Toen kon ik gelukkig toch nog bij mijn eigen kapper terecht. En die heeft het nog acceptabel gemaakt zodat ik weer de straat op kan. Man man man.

Uiteindelijk thuis viel ik in slaap en was ’t gedaan met mijn oh zo weinige energie en mijn oh zo “rustige” vrije dag….

Een gedachte over “

  1. Oooh hatelijk zijn zulke dagen! De dagen dat je ineens tijd hebt voor dingen die anders niet gebeuren maar die uiteindelijk je hele dag opslokken.. mega kut. Gelukkig kan je nu wel op vakantie meissie 😁

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s