We zijn eindelijk een beetje boven water.. Na ong 13 uur reizen ben je toch wel goed kapot.

We hadden beiden woensdag nog gewerkt, ik een nieuwe taak erbij waar mijn hoofd behoorlijk goed over stressde. Alles laatste minuut nog af maken, twee keer checken en dan op tijd weer naar huis. Manlief was ook nog mega druk met planningen maken voor dat hij wegging en alles nog door zou lopen op zijn werk. En beiden met hoofdpijn in de auto naar huis klaar voor onze laatste hersenbreker. Alles in onze kleine auto proppen. Maar het lukte weliswaar. En met veel gezeik van mijn kant want we waren meer dan een uur later weggegaan dan gepland waren we dan toch echt op weg naar onze oom en tante waar de honden zouden verblijven en waar wij nog een nachtje zouden slapen voor vertrek.

Daar aangekomen en wat gegeten te hebben was het optijd naar bed zodat we de volgende dag rond kwart over 7 weer in de auto konden zitten. En uiteindelijk lukte dat prima!

Na afgezet te worden in Düsseldorf waren we klaar voor mijn grootst tegen opziende missie. Een reis van bijna het klokje helemaal rond reizen. Lange tussen stop en vol misselijkheid in mijn keel gingen we op weg. Vliegtuig 1 was al een drama en de kots zakjes waren niet aan te slepen, zelfde gold voor de tussenstop waar alle etens geuren me om de neus vlogen en ik daarop gelijk met mijn neus in een spuugzak vloog. Gelukkig was daar de tijd dat ik even kon slapen op baksteen aanvoelende bankjes en het volgende vliegtuig in konden.

Waar vervolgens mijn keel zich ook weer openzetten. Super fijn dit… Not

Uiteindelijk aangekomen in ’t hotel om 3uur s nachts en gelijk ons bed in gedoken werden we tot onze ergenis maar 5 uur later al wakker. Dat was toch meer balen dan verwacht. Maar eten en dan maar lekker in de zon vertoeven. Na nog geen stap naar buiten kwamen er gelijk al mannetjes met excursies en trips en what so ever aan. We werden er helemaal gek van. Lachte aardig en liet ze 2 minuten van onze tijd nemen, dat x elk mannetje ➕ degene die cheaten en uiteindelijk 5min bezig waren. Was ’t onderhand een halve dag taak. Maar de zon, de temperatuur en het eten maakte veel goed!

Ook de volgende dag werden we weer onwijs vroeg wakker, toch ons werk ritme wat er in bleef en er standaard uit bleef komen! Werd onze kamer elke dag onwijs creatief netjes gemaakt.

En zo zorgde Mustapha ervoor dat we uitkijken naar wat hij elke keer doet in onze kamer. Het personeel is hier onwijs aardig haast onderdanig waar ik maar beetje bang van word. Maar altijd in voor een grapje en ondertussen weten ze wat je wilt en wat je niet wilt drinken en als je knikt krijg je het al!

Gister zijn we even met een taxi door vriendjespolitiek in ’t hotel naar ’t stadje gegaan, nou daar werden we dus best erg opgelicht. We mochten uitstappen en over een uur kwamen ze ons weer halen en ondertussen liepen wij in de middele of nowhere in de brandende zon om half 12. Geen succes, chagrijnige man en chagrijnige ikke. En wat was ik blij weer in de zon aan ’t zwembad te liggen!

Maar verder was ’t ook vandaag heerlijk, zo’n brand als een gek maar hé alles kan zwarter of voor manlief roder. We genieten hier nog even van ons weer en vakantie terwijl manlief al jaloers is op dat iedereen kan schaatsen op natuur ijs…. 🤭

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s