HO is even!! We zijn al weer vier maanden en een beetje onderweg! Jeetje wat gaat het snel!

We snappen nu helemaal dat we soms echt even moeten gaan zitten en even stil moeten staan bij t moment dat er een mooie kleine spruit in mijn buik groeit!

Iedereen met een baby on the way of een gezin snapt dat je opeens toch over meer moet gaan nadenken. We hebben door mijn slechte gezondheid eerst daar niet aan gedacht en was het toch echt een “gevecht” opzich al om daarmee om te gaan. Zowel voor mij als voor manlief. Maar nu we in t tweede trimester zitten gaat t soms heel hard!!

Het werd voor ons een stuk echter toen onze lieve vrienden hun prachtige stoere jongen op de wereld hadden gezet! Op dat moment dat haar vliezen braken en wij aan t appen waren,waren manlief en ik op weg naar onze geslachtsecho. We hadden drie dames bij ons maar wij mochten zelf eerst even kennis maken met onze kleine en werd het geslacht bekend. Daarna dat de dames erbij kwamen werd er alleen nog maar gelachen, gehuild en ik veranderde toch in hyper stuiterbal.. wat ervoor zorgde dat ik natuurlijk weer twee dagen op de bank lag maar ach t was het waard.

Maar onze blijdschap kon al niet meer op maar toen we ’s avonds een apje kregen met het prachtige jochie van onze lieve vrienden kon het helemaal niet meer stuk! Wat waren we niet alleen trots op onze kleine nieuwe grote vriend maar ook op zijn ouders! Lieve Jax je bent meer dan welkom❤️

Maar dan word het toch allemaal echter… toen hebben we zelf ook besloten om toch alvast langzaamaan voorbereidingen te gaan treffen als ik een goeie dag had. Zo hebben manlief en schoonbroer de voortuin helemaal aangepakt en mag het resultaat er zeker zijn! En zijn manlief en ik op pas gegaan om voor ons huis eindelijk een nieuwe start te maken qua meubels. Toen wij hier in gingen wonen hadden we helemaal geen geld voor nieuwe spullen en was alles tweedehands waar niks op tegen is! Want we hebben er vol van genoten maar nu met de kleine op komst willen we onszelf nog 1x iets nieuws gunnen! Dus oh ik kan niet wachten op onze nieuwe spullen😍😍

En zo loop je dus op de koningsmarkt rond en kan je goedkoop nog allemaal nieuwe kleding inslaan voor de kleine! Oh ik houd ik er zo van! De eerste baby was is een feit en ik voelde opeens zo dankbaar van de kleine hummel in mijn buik. We zijn al lekker aan t rond neuzen op marktplaats voor wat spullen en hebben al redelijk wat dingen achter de hand.

Opeens besef je dat je dat je dan over 4,5 maand niet meer met z’n tweeën bent maar met drie. Iets waar we ons al zo in ons hoofd op aan t voorbereiden zijn dat manlief nu al ongeduldig word😅

Maar ook de kanttekening dat ik toch een goedbedoelde echte waarschuwing heb gekregen vanuit de verloskundige als vanuit de gynaecoloog. Mevrouw doe nou wat rustiger aan want die stress is totaal niet goed! Afgelopen week werd de verloskundige toch wel bezorgd en werden we s avonds nog naar het ziekenhuis gestuurd met spoed. Met heel wat onplezierige onderzoeken was alles met de kleine goed maar moest ik zeker rustig aan doen!

Ik loop onwijs tegen mezelf aan dat ik niet meer alles mag tillen of mag doen. Teleurgesteld in mezelf vooral en waar het vandaan komt geen idee. Herkennen jullie zwangere vrouwen dat ook dat je hoofd helemaal overloopt? Dat je gewoon kapot ervan bent? Of die afgrijselijke dromen? Nou hello I’m not enjoying that at all… maar het hoort erbij!Maar omdat depressie in mijn verleden zit hebben we toch extra hulp ingeschakeld gekregen dus zijn we nu aan t wachten daarop omdat we liever alles vóór zijn i.p.v. achteraf achter eventuele feiten te moeten lopen!

Maar ondanks dat alles genieten we van alles wat komen gaat❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s