Ik kon voor de vakantie al niet lekker slapen meer maar een paar maanden geleden was het echt niet chill meer! Manlief en ik hebben sowieso al lange tijd rug klachten en nu mijn heupen en bekken met mijn bekkeninstabiliteit mee gaan doen is t toch ff… eeehm anders… maar NAAR!

Daarom kochten manlief en ik bij bol.com een body pregnancy pillow. We dachten dat kan wel, past wel in ons bed en belangrijk was dat ik er genoeg steun aan zou hebben dus doen we het gelijk goed en bestellen we een full body die helemaal om je heen ligt.

Toen we een mail kregen of we dan en dan thuis wilde zijn begon ons al een beetje door te dringen dat hij best groter verpakt kon zijn dan we dachten. Nou daar kwam die dan hoor.. en WoW wat was die huge!! Het leek wel zn slangenkussen die je had als kind, weet je wel die ene die je dan om je bedframe heen wikkelde of voor de deur legt. Nou zoiets alleen dan kolossaler en 4x zo dik!

Toen ik die avond er al gelijk in ging liggen wist ik niet of ik nou blij moest zijn of niet. Aan de ene kant was dat ding geweldig qua steun op alle fronten. Maar het zorgde ook dat manlief nog net niet uit bed viel😅

Later ging hij nog even de honden doen en grapte als je nou iets dikkers voelt ben ik dat niet hoor maar is dat het kussen hoor😂. Maar op een gegeven moment werd het toch te gortig, ik had schrammen op me benen omdat ik zo dicht tegen de muur aan wilde liggen voor manlief en hij donderde af en toe half uit bed. Dus toen dachten we switchen van plek.. nou dat bevalt iets beter omdat ik dan mijn benen buiten het bed kan hangen.. maar ja manlief moet nu wel als laatst naar bed gaande over mij heen klimmen.

Nog 4 maanden schat dan bergen we hem mooi op hoor! Want dit is soms een lachertje. Soms als we woorden hebben zeg ik wel: kom lekker ook in dat kussen liggen dan moet je wel weer gezellig doen😂 twee worstjes op een wit broodje zeg maar.

Same as for de warmte. Manlief slaapt af en toe met een jogging broek en shirt terwijl ik verga van de warmte en het raam open en de ventilator aan hebt staan! Op me werk soms ook man man.. wat is het dan onwijs heet in mijn ogen en lichaam, gloei ik aan alle kanten maar is het gewoon vals alarm😂 want iedereen om me heen zit met een lekker vest te chillen🤨

Die kleine groeit niet alleen maar in ons hart maar die kleine is nu al goed in” Pak zoveel mogelijk plek van papa af in het bed” net als je mama😅. Maar nog even volhouden en dan weet je waarom je zo hebt gelegen de afgelopen 7 maanden😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s