Ten eerste toen wij het mooie nieuws mochten vertellen aan familie stopten we bij mijn zus haar huis.. daar eerst een romper door de brievenbus lopen douwen…. en dan zo expres geheimzinnig verstoppen… doet mevrouw de deur open.. had ze de romper niet gezien 🙄🙈… maar het mooie komt nog.

Wij helemaal blij van me mogen het vertellen het is echt allemaal waar. Krijgen we van mij lieve nichtje een kaartje in ons hand geduwd… ik word grote zus… verbluft kijk ik me zus aan… nee toch! Maar echt! 5 weekjes voorlopend op mij! Ene kant juich ik het uit en aan de andere kant zeg ik botte boer dat ik ben.. oh maar samen zwanger kan ook niet leuk zijn, je maakt elkaars proces helemaal niet zo mee omdat je je eigen proces hebt. En in t begin merkte je dat heel erg!

Maar nu we beiden over de helft zijn, moet ik toegeven is dat gevoel wel weg! Het word toch wel steeds leuker om uit te kijken naar. Samen te speculeren over wat het wondertje van hun zou worden en wij weten al wat het word.. dat je dan als je het verteld je zus helemaal enthousiast de armen in de lucht gooit😂

Wie had dat gedacht, van vol verwachting elkaars zussen worden naar in verwachting samen mama’s (weer) worden😅. Voor haar verjaardag samen naar Jeff Dunham geweest onze favoriete american Comediant.. maar twee zwangere dames + een hete auto + anderhalf uur file en dan ook nog ons drinken en eten moeten inleveren in Ahoy.. waar we dan toch even doen waar wij zwangere vrouwen goed in zijn: “Ik/Wij zijn zwanger zoals je ziet dus ik heb gewoon wat te eten tussendoor nodig..” jochie wist niet wat m overkwam maar voor deze ene keer mocht het.. behalve de flesjes.. maarja die van me zus had ze in die twee minuten al in dr giechel gegooid.. dan samen eerst rondjes lopen voor een wc voordat we ergens boven in onze plek vonden!

Het is wennen soms maar ik moet zeggen ook iets bijzonders! Nou heb ik dat altijd al gehad met mijn zus, vanaf begin af aan twee handen op 1 buik. Bij haar kwam ik op de kamer te slapen, haar maakte ik zaterdagochtenden wakker door mijn handje door de spijlen op haar hoofd te laten vieren omdat ik me verveelde, terwijl zij mij onwijs liet schrikken als ze haar pop ff tegen t plafond gooiden omdat het normaal “was”. Of dat we enthousiast disco stonden te houden op onze kamer want dan had ze weer coole lampen en een stroboscoop en t werd steeds hechter, van bij elkaar eten, bij elkaar om de hoek wonen, ring drager zijn op haar bruiloft en “ons” liedje als verrassing zingen.. ook is er een tijd geweest dat we elkaar uit t oog verloren maar dankbaar en blij dat we nu weer terug zijn bij elkaar!

En te voelen en te zien wat voor geweldig mens/moeder/vrouw en zus bent❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s