Opeens zit je daar dan, op weg naar een van de eerste keuzes in alweer loslaten van onze kleine.. duurt gelukkig nog even maar vandaag zijn we op weg naar intake voor kinderopvang!

Klinkt vast onwijs gek maar aan de ene kant ben ik blij dat me iemand hebt waar het contact soepel mee verliep maar vooral die gewoon heel erg bekend staat om hoe warm en hartelijk ze is. Iets wat wij onwijs belangrijk vinden!

We willen namelijk absoluut geen grote kinderopvang omdat je kind gewoon dan een van de vele zal worden. Gastouder in een kleine variant is gewoon net dat beetje huiselijkheid wat we ook al is t voor 1dag per week mee willen geven.

Wat heel belangrijk is. Manlief en ik zijn beiden opgegroeid in een gezin waar er altijd wel iemand thuis was. Super fijn om gewoon iemand te hebben als kleintje, een bekend gezicht en iemand die vertrouwd is. Lekker veel buitenspelen en knutsels maken i.p.v. je kind parkeren achter de tv of laptop de hele dag door!

De afwisseling is juist goed, jezelf vermaken en dan word je later ook vermaakt. Noem ons ouderwets hoor dat we voor die ene dag dat willen… maar we zijn nu eenmaal in veel dingen van de “oude stempel”😂. Manlief had thuis niet eens een tv en bij mij was het na het avond eten even een half uurtje en dan naar bed vroeger. We zijn er dus word vervolgd…

Daar zaten we dan ongeveer 3 kwartier later weer in de auto.. opgelucht, verrast, blij en een plek bij de gastouder voor onze kleine erbij!! Beduusd haast van hoe vertrouwd het voor ons voelde en hoe fijn het is om iemand te hebben waarvan je weet dat die kleine het goed gaat hebben.

Ik met mijn hechting problematiek vindt het nu al moeilijk om erover na te denken dat de kleine baby de Bruijn straks achter moet laten bij iemand. Maar wat is het fijn als ze je dan geheel gerust kan stellen en met ideeën komt. Zelfs manlief had niks “extra’s” meer te vragen en dat is toch heel wat. Ik mag alvast wennen aan het feit dat die kleine in goeie handen is, de tv niet hele dag aanstaat maar wel muziek( waar ik zelf ook gek van ben) en waar die kleine lekker zichzelf mag zijn!

En zo is ons laatste belangrijkste ding geregeld en kan de kleine prima komen.. alles is gereed alleen nu jij nog💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s