Toen zaten we bijna op week 35.. bizar hoe snel het soms ineens kan gaan. Het komt nu zo dichtbij dat je denkt waar is de tijd gebleven, wat heb ik die afgelopen 35 weken gedaan. 🙄

Die “kleine” watermeloen in mijn buik maakt groeisprongen waar je u tegen zegt. Alles wat nu op de grond valt heeft pech en blijft daar maar lekker liggen ook🤪. Omdraaien is helaas zelfs te pijnlijk waardoor mijn krukken mijn beste vriendjes zijn.

Helaas zijn er rondom ons bevalling proces zoveel veranderingen gekomen dat we weer een ommekeer moesten maken in waar we een beetje op gehoopt hadden. Het gehele proces liep al anders dan verwacht, toen kwamen er risico’s bij die nu verder ook hun tol beginnen te eisen in dingen waar we nog beetje hoop in hadden.

Mijn zo gewilde badbevalling mag helaas niet door gaan en zo zijner meerdere dingen die we nu helaas moeten opgeven. Zo moeten we door mijn zwangerschapssuiker sowieso 1/2 dagen in het ziekenhuis blijven.. not what we hoped.. opeens greep het me naar de keel dat wij als fam de Bruijn dan toch opeens weer langer in het ziekenhuis moeten blijven iets waar ik toch niet zo blij mee was. Lekker dan als je vol zit met die hormonen🙄

Daar hadden manlief en ik niet op gerekend dat het zo op ons bordje zou komen. Beiden zaten we maar wat stil in de auto om überhaupt worden te kunnen geven aan weer een “tegenslag” maar gelukkig hebben we lieve mensen om ons heen om het er over te hebben en kunnen we inzien dat hoe dan ook het mij/ons ging helpen bij de bevalling we niks liever willen dan de kleine het beste en gezond op de wereld komt. Dus is de knop ging om en we maken het mooiste wat we er van kunnen maken.

Ook hebben we gelukkig wat leuke dingen achter de rug als voor de boeg. Zo mochten we vorige week een mooi maar vooral gezellige shoot doen met onze gehele gezin.. ja niet alleen de kleine in de buik maar ook de twee honden waren erbij.

Maar toen kwam ook weer even het besef dat we op deze brug twee jaar geleden voor ons zelf een mooi afscheid mochten geven aan onze lieve kleine man boven.. waar we met zijn eerste gekochte schoentjes toch even bij stil staat.. iets waar we beiden even van moesten slikken maar tegelijkertijd ook zo dankbaar voor waren💙.

Zo hebben we ook nog een leuk weekendje met vrienden in het verschiet. Hebben we onze laatste wens vervuld en nieuwe keukenstoelen gekocht en zijn we helemaal klaar voor de laatste loodjes echt afwachten op jou kleine💛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s