Op 30 september dit jaar werden wij trotse papa en mama van een geweldig mooie zoon. Ne-Yo Manu Luiz de Bruijn. Met als roepnaam Ne-Yo! De namen uitleggen is misschien handig hahah.

Ne-Yo: Vele mensen die mij vooral kennen wisten gelijk dat t een vernoeming was naar de r&b zanger uit Amerika. Maar het bleek ook een verlaten eiland te zijn bij de Malediven, de eilanden waar wij van blijven dromen om te bezoeken.

Manu: Manu is de Indiase naam voor Immanuel. Dat betekend God is met ons. Nou dat hebben we gevoeld. Na al het lange strijden, doorgaan vallen en weer opstaan was dit iets wat we beiden vonden passen. Dit pracht kindje liet zien dat God met ons was!

Luiz: Dat staat voor beroemde krijger. Maar voor mij had t ook een extra andere betekenis. Vroeger toen nog een klein meisje was paste er altijd een hele lieve tante zo af en toe op mij, zij had 4 zoons waarvan 1 mij dan ophaalde uit school, we toen al begonnen met kletsen en nooit stopte😂. Grootste lol ook nu nog steeds!

De namen van je zoon die je dan opeens in je armen hebt is toch geweldig.

Het werd helemaal echt toen het zorgpasje binnen kwam en wij afgelopen week een rekening hebben geopend. Het is al echt natuurlijk maar jeetje dit is nog wat definitiever!

Om even terug te gaan naar 30 september. We waren de dag ervoor al in t ziekenhuis aangezien ik ingeleid zou worden met 38 weken ivm zwangerschapssuiker. Die zaterdag lig je op bed en gaat er zoveel door je hoofd.. was een zaterdag die wij nou niet chill vonden.

De zondag daarin tegen werd na een hele *** zwangerschap waar meer tegen zat dan mee een geweldige dag. Mijn bevalling was super. Had een geweldig team om me heen, manlief en tantelief deden het ook geweldig. En uiteindelijk om 17:27 precies lag ons wondertje in ons armen. Bijzonder en zoveel woorden zoeken om te omschrijven maar die waren er niet.

Dit is namelijk echt het cliché je moet t zelf meegemaakt hebben!

En nu is Ne-Yo bijna 5weken en genieten we volop van hem, zijn tevredenheid, grote ogen als die je aankijkt en de alertheid is gewoon iets waarvan je hart overstroomt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s