Wat gaat de tijd toch onwijs snel soms, afgelopen zondag tikte we als gezin de 12 weken aan.

12 weken of ons compleet voelen met z’n 3tjes. 12 weken van heel veel plezier/genieten. 12 weken mama te mogen zijn van onze lieverd

Wat kan de tijd toch snel gaan! Knipper paar keer met je ogen en je ziet geen newborn meer maar een blij jochie die graag lacht, kraait, brabbelt en geobsedeerd is door het licht.

En wat is natuurlijk de beste tijd voor dit licht? Juist KERST! Kerst 2018 staat gegrift als onze 1e kerst als gezin. Hoe bizar dat je opeens voor alles een “nieuwe eerste keer heb.”

Manlief geniet met volle teugen maar ik vind het soms én snel gaan én ook wel beetje spannend. Ondanks dat ze amper tot niks bewust van meemaken om later terug te halen is t toch een soort van “lading” eerste kerst, eerste jaarwisseling etc..

Maar goed onze eerste kerstavond en 1e eerste kerstdag zijn achter de rug. Wat hebben we onwijs genoten. Ne-Yo is ons mooiste cadeau en met kerst kreeg ik deze mooie opmerking:

Als ik jou zie als je Ne-Yo vasthoud, zie ik ook dat je je eigen kleine ik vast houd.

Deze woorden raakte mij zo en heb ik voor altijd in mijn hart gesloten. Het raakte me zo diep, want ja. Eindelijk heb ik een deeltje van mezelf beet! Een geweldig mooi stukje van mezelf wat ik ooit heb mogen ontvangen en waar ik de rest van mijn leven van mag genieten, en daardoor. Door Ne-Yo is er een kleine stukje van mini me ook weer terug gekomen. En dat stukje geniet uitermate!💫

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s