Zooooo dat is een tijd geleden😂 leef je nog? Adem je nog? Werkt het allemaal nog wel??

Het is inderdaad bijna een jaar geleden toen ik op mijn “eigen, simpele, ik site” weer een blog schreef. Dat is vooral gekomen omdat manlief en ik zo diep in het ivf traject zaten dat het toch vooral door om draaide en ik daarom besloot om daarover te gaan bloggen. But now I’m BACK! We hebben het samengevoegd want alles bijhouden vind ik maar extra werk dat ik graag aan de kleine wil besteden!

Gek eigenlijk dat ik nog steeds heb geschreven maar alles had vooral betrekking op het zwanger zijn, teleurstellingen verwerken maar om wel uiteindelijk een positieve uitkomst te krijgen! Want ja,ja hij is er hoor! Onze prachtige zoon Ne-Yo en we zijn intens gelukkig met hem!

Maar ondertussen terwijl onze kleine frummel door groeit en bijna de 20weken/5maanden aantikt begint ondertussen ook alles wel weer te wennen. Het moederschap, het weer partner zijn i.p.v. hulpbehoevend met zn dikke buik. Maar ik merk dat ik.. ja hallo ik op mezelf ook nog een persoontje ben. Een persoontje dat afgelopen 2/3 jaar heel wat te verstouwen heeft gehad maar daar zoals jullie die mij een beetje kennen.. niet de tijd voor heb genomen om te verwerken. Juist.. ik zou mezelf niet zijn als ik alles en iedereen alles van mezelf zou geven maar mezelf weer eens over te slaan.

Vandaar stap 1, weer gaan bloggen over “mijn leven” zowel mijn leven als moeder, huisvrouw maar vooral ook als Zil zelf. Want tja.. ik ben er ook nog, ik heb nog steeds die open mindset, ben toch weer een stukje gegroeid..( Jah jah, zelfs in gewicht ná de bevalling) maar ik vind het vooral heerlijk om mijn gedachten weer eens te ordenen, dat kleine beetje tijd wat ik voor mezelf heb om eens weer lekker te typen en te zien waar mijn gedachten vanzelf stoppen.

Daarvoor heb ik natuurlijk ook getracht mijn site weer te pimpen. Er zal een scheidingslijn zijn van vorig jaar en dit jaar. Met een beter mooier,leuker, maar op zichzelf een uitdagend jaar voor de boeg. So Let’s do this!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s