Luid gelach en hoge tonen en een zacht geluid van de ingeklapte verhuisdozen die op de grond vallen. Dat is het geluid wat wij de afgelopen week veel hebben gehoord en stiekem ook heel blij mee zijn!!

Nog geen 1,5 maand geleden werd onze droom werkelijkheid! Wij kochten voor de tweede keer een huis! Niet een appartement zoals we hebben maar een groot hoekhuis!

Een huis met een kelder, grote achterom, zolder en een uitbouw keuken en mooie 1 verdieping. Van een 2 slaapkamer appartement naar een 5 slaapkamer huis! Yup we kunnen ons geluk niet meer op.

Maar hoe ga je dat allemaal regelen. Bedoel verhuizen is meestal al een groot zenuwslopend, chaggo reagerend, alles regelend en moe je bed in rollen project. Alleen nu wilde we het zo goed mogelijk doen voor Ne-Yo. We wilde zoveel mogelijk de rust bewaren en hem kennis laten maken met de dozen etc.

Zelf vonden we het allemaal maar spannend, opeens vlogen die maand voorbij. Opeens is daar de week aangebroken wanneer wij de sleutel in ontvangst gaan nemen. Spannend maar ook stressend. Zoveel mogelijk rust en regelmaat creërend voor Ne-Yo.. hoe doen we dat het beste. Zoals je vaak doet raadpleeg je toch even Google. Dat hebben we geweten, van praten tot zelf je kind laten inpakken (ahum, mijn zoon is 7 maanden.. hoe dan?) we werden beetje gek van alle voorstellen.

Want ja, spullen geven is gegeven en dan is terug krijgen vrij lastig. Dus hebben wij vanaf begin af aan als hij in de loop auto zat of op zijn buik lekke op de grond lag verhuisdozen om hem heen gezet en er zelf ook tussen zijn gaan liggen. Samen terwijl hij in zijn kamer zat zijn kamertje ingepakt, de keukenkastjes zo open laten staan dat hij spulletjes kon pakken en kon geven..( ja,ja moedermaffia.. de messen werden natuurlijk door de volwassene zelf gedaan.)

Dat het hielp merkte we als manlief de laatste dingen inpakte en terwijl ik met mijn stift erop schreef wat het was kwam de kleine alweer aansjezen om die doos ook echt even aan te raken en tegen te slaan.

En nu staat ons huis vol met dozen, zijn de spullen ingepakt en hebben wij de laatste boodschappen gedaan. Wij zijn er klaar voor en we hopen met alle hulp en lieve oppastantes dat het voor Ne-Yo fijn is om te veranderen van omgeving. 1 ding scheelt, de winkelwagentjes in de bouwmarkten vind hij een van de leukste dingen om in te zitten en giert die het uit als je met hem speelt of hij zelf speelt.

Op naar een mooie fijne verhuizing waar ondanks het druk is de aandacht voor hem op nummer 1 staat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s