We are going to B to the freaking ALI🌴🌴!! Eindelijk samen echt op vakantie als gezin, de roerige tijd even de rug toe keren…

Even er op uit… genieten van de zon, het strand, een heerlijk Luxe hotel maar vooral van mijn mannen.

Jeetje wat kijk ik er naar uit, samen compleet genieten, hopelijk misschien met een kleine in mijn buik maar misschien ook niet. Ne-Yo die helemaal blij gaat worden van het strand, van de zwembaden.

Vooral van het strand, aangezien mama niet zo van zand houd, like literally hate it😂 overal die korrels.. maar op vakantie mag het.

Ondertussen als de malle dingen gaan regelen, uitzoeken wat wel en niet nodig is, maar ook los gegaan op ali express, want hallo zomer kleding nu? Dan maar vast leuke dingen bestellen.

En daar kwam het feit recht in mijn bakkes.. zwemkleding. Ik heb er een schijt hekel aan, word er soms verdrietig van over hoe ik er nu uitzie, de hormonen eissen zijn tol, de tol van mijn zelfvertrouwen, van mijn mental health. Het zit zo nauw verbonden met elkaar niet oké. Uiteindelijk is de stap geworden om 2 nieuwe badpakken aan te schaffen, of het een goed idee is? Geen idee. Misschien is juist bikini goed voor m’n zelf vertrouwen. Maar goed…

Aangezien het nogal een dolle lange vlucht word ben ik ook heel benieuwd hoe de heren het gaan doen, beide mannen kunnen geen ogenblik stil zitten dus ben heel benieuwd. Maar we gaan voor het eerst “luxe” vliegen dus kom maar op😂.

Onlangs dat mijn lijstje zoveel langer word met van alles en nog wat om te regelen heb ik er onwijs veel zin in☺️

Mocht je nog tips hebben heel heel erg welmom!

Of all the paths you take in life make sure a few of them are sandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s