Struggling is hard.

Lastig om die zin voor mijzelf als waarheid te zien. Want jeetje wat heb ik juist soms het gevoel te falen.

Deze dagen zijn het moeilijkste, waar ik dacht tussen de miskramen door te kunnen fietsen kwam het me keihard als Max Verstappen inhalen. KUT…!!!

Afgelopen weken merkte ik dat ik echt een jas hebt uitgedaan als het er geen drie waren. De dagen dat Ne-Yo naar de opvang is lig ik letterlijk weer als toentertijd in bed. Hopend dat de dagen en vooral de ZIN van de dag weer komt. Beter gezegd dat ik hem mag ophalen.

Een issue in mijn gedachten is het gevoel van falen tegenover de kleine dreumes. Het feit dat er geen contact is met familie leden. Waarom kan ik Ne-Yo niet geven wat hij verdiend zonder er aan onder door te gaan.

What if I play by there rules, I will totally knocked down.. again.. will I allow myself to?

Noop want wat heeft een kind aan familie terwijl zijn moeder totaal niet zichzelf kan zijn? Wat heeft een kind aan zijn moeder als ze niet volledig voor zichzelf kan zorgen, wat heeft een kind als zijn moeder niet naar hem kan luisteren omdat ze te bang is dat ze niet mag zijn wie ze is..

Daarom probeer ik aan te geven dat “mama even niet lekker in haar vel zit maar dat ze daar hulp bij heeft en niks helemaal niks heeft te maken voor de wereld die ze probeert te bouwen voor jou”

Struggling door moeilijke tijd mag, helemaal als mama. Het is niet zomaar wat. Verantwoordelijk voor vlees en bloed, jouw vlees en bloed, jou eigen kind. Je bent verantwoordelijk voor de dingen die je doet, de dingen die je wilt doen.

Je leven veranderd en dat is goed! Maar je mag af en toe ook struggled, je bent maar een mens, zolang je je best doet en als je voelt dat dat niet lukt, zorg voor jezelf! Uit een lege put kan je geen water blijven houden.

Motherhood is a choice you make every day to put someone’s else’s happines and wellbeing ahead of your own. To teach the hard lessons, to do the right thing, even when you’re not even sure what the right thing is. And to forgive yourself over and over again for not doing everything “wrong”

Keep going moma!

4 gedachtes over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s